Northmen A Viking Saga 2014 Online Subtitrat, calitate HD

Actiune Filme 2014 Filme HD Filme Online

Northmen A Viking Saga Online Subtitrat 2014

Un echipaj de Raiders Viking, sub comanda liderului lor tineri, Asbjörn, sunt prinse într-o furtună vicios;barca lor este zdrobiți de pe coasta de Alba (azi: Scoția, Regatul Unit). Trapped adânc în teritoriul inamic, într-o țară total necunoscută pentru ei, singura șansă de supraviețuire este de a fi Mens naufragiate ajunge siguranța cetății Viking Danelagh.

Cu numai ajutorul unui călugăr prietenos, care predică cu sabia, au tăiat o bandaj sângeros prin cineva care sta in cale lor așa. Dar călătoria este Devine o cursă pentru viața lor, atunci când regele Alba trimite sentimentul I mercenari cele mai de temut după ei. Traversarea un teren necunoscut și ostil, în care sunt urmărite necruțător. Cu toate acestea, vânătorii devin vânatul când Northman, dornic de luptă, stabilit capcane mortale și fără milă le decima urmăritorii unul câte unul … Film pentru a fi lansat în cinematografe în toamna 2014.

Urmareste online northmen a viking saga online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate HD a filmului de actiune 2014 gratis.

Despre film:

, , , , , , , , , , , , ,