The Wedding Ringer 2015 filme online, subtitrat romana

Comedie Filme 2015 Filme HD Romantic

The Wedding Ringer 2015 online subtitrat Nuntasi de inchiriat, film online subtitrat în Română

Doug Harris (Josh Gad), un avocat de succes pe teme financiare, se căsătoreşte cu logodnica lui, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting), şi în timp ce fac planurile de nuntă Doug este disperat să-şi găsească un cavaler de onoare – el nefiind prea popular şi neavând cine ştie ce prieteni. Organizatorul petrecerii lor de nuntă, Edmunda (Ignacio Serricchio), îl îndrumă pe Doug spre „The Best Man Inc.”, o companie care se ocupă cu furnizarea de cavaleri de onoare la nunţi condusă de Jimmy Callahan (Kevin Hart).

Doug se întâlneşte cu Jimmy şi alege „pachetul” de şapte cavaleri de onoare pentru a egala numărul de domnişoare de onoare pe care le are logodnica lui – lucru care n-a mai fost făcut vreodată! Jimmy refuză acest lucru susţinând că nu are nevoie de atâta presiune pe cap. Atunci când Doug îi propune suma de 50 de mii de dolari plus toate celelalte cheltuieli, Jimmy acceptă imediat. Pentru a completa numărul necesar, Jimmy începe să recruteze câţiva dintre prietenii lui pentru a-l însoţi la petrecere.

Printre ei se află Fitzgibbons (Colin Kane), un infractor care a evadat din închisoare şi acceptă să fie cavaler de onoare pentru că acolo vor fi multe domnişoare de onoare pe care să le agaţe, Lurch (Jorge Garcia), un mecanic dornic să scape de familia lui cicălitoare pentru o vreme, şi Reggie (Affion Crockett), un agent de securitate care acceptă pentru că are ocazia de-a se înfrupta din mâncarea bună abundentă de la nuntă. Aceştia, împreună cu secretara lui Jimmy, Doris (Jenifer Lewis), încep să intervieveze oameni care să completeze cavalerii de onoare lipsă.

Despre film:

, , , , , , , , , , , , , ,