Hot Pursuit (2015) Hot Pursuit: Urmărire periculoasă

rollynoiembrie 29, 2019

În „Urmărire periculoasă”, ofițerul Cooper, o polițistă crispată și care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un șef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy și prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de polițiști corupți și criminali profesioniști.

Filmul este regizat de Anne Fletcher („The Proposal”), după un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl”) & John Quintance (seria TV „Ben & Kate”) și Dana Fox („What Happens in Vegas”) & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate”).

Alăturarea celor două actrițe în comedia de acțiune „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă” s-a dovedit o experiență inedită. „Pur și simplu, fiecare persoană avea privirea ațintită spre ea [Sofia]”, a declarat Witherspoon pentru PEOPLE. „Bărbații sunt copleșiți, femeile își scapă poșetele. E ca într-o reclamă. Părul ei se mișcă în slow motion. Personajul ei este atât de sexy și dulce, iar al meu este așa de ridicol și neadaptat”, a declarat amuzată Reese Witherspoon pentru revista PEOPLE.

Categories