Cuscrii 2014 Film Online Romanesc

Drama Filme 2014 Filme HD Filme Online Filme Romanesti

Cuscrii Film Online Gratis 2014

Ionuţ şi Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească şi să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se Cei doi nuntasi se intalnesc cu familiile lor ca sa discute despre evenimentul fericit din viata lor ce va urma, casatoria lui Ionut si Mariana. Specific romanesc, ei se inteleg bine cand e vorba de tuica si alte preferinte specifice romanilor, insa pe masura ce se bea mai mult, ei incep sa se certe, mentalitati deodata diferite in filmul cuscrii online gratis. Trei cupluri in care sunt vazute trei tablouri diferite pline de bani si distractie la maxim, cu cele mai recunoscute nume de muzicieni din tara, nunta traditionala simpla, si una tinereasca.

Isi aduc aminte la masa ca cele doua familii sau mai intalnit acum 25 de ani, fiind in tabere diferite se mira cum de au ajuns din nou fata in fata, fiind din nou o confruntare acerba. O nunta ce speram ca se va efectua intr-un sfarsit de catre cuscrii .

Vezi filmul romanesc cuscrii online gratis , calitate hd interpretat de actori romani cunoscuti si suntem mandrii de ei !

Despre film:

, , , , , , , , , , ,